• Немає товарів у кошику.

Виступ присвячено організації та проведенню занять із кулінарії у дистанційному форматі навчання. Розглядатиметься вплив відповідних занять на всебічний розвиток здобувачів освіти. Узагальнюватимуться ефективність та перспективи впровадження занять з кулінарії в сучасну трудову підготовку здобувачів освіти. Буде окреслено алгоритм проектування дистанційних занять із можливістю використання цікавих електронних застосунків. Здійснюватиметься узагальнення власних напрацювань спікера щодо організації проектної діяльності здобувачів освіти в умовах дистанційного навчання.


Матеріали:

Відгуки про курс

5

5
2 ratings
  • 5 зірок2
  • 4 зірок0
  • 3 зірок0
  • 2 зірок0
  • 1 зірок0
  1. Берест Лідія Іванівна25.01.2022 at 15:37

    Кулінарія

    5

    Цікаво та інформативно

  2. Тамара Шкундя28.10.2020 at 21:09

    Відмінно

    5

    Дякую, все сподобалось

Кількість годин у сертифікаті:

Теги курсу:

Куратор курсу:

marafon.osnova@gmail.com
Ми використовуємо файли cookie, щоб надати вам найкращий досвід роботи на нашому веб-сайті. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie та згодні з політикою конфіденційності сайту
Погоджуюсь