5
1
Слухачів:
2
Куратор курсу:
Виступ присвячено організації та проведенню занять із кулінарії у дистанційному форматі навчання. Розглядатиметься вплив відповідних занять на всебічний розвиток здобувачів освіти. Узагальнюватимуться ефективність та перспективи впровадження занять з кулінарії в сучасну трудову підготовку здобувачів освіти. Буде окреслено алгоритм проектування дистанційних занять із можливістю використання цікавих електронних застосунків. Здійснюватиметься узагальнення власних напрацювань спікера щодо організації проектної діяльності здобувачів освіти в умовах дистанційного навчання.
⇒ Завантажити програму курсу
⇒ Завантажити програму курсу
Матеріали
Відгуки про курс
5
5
1 ratings - 5 зірок1
- 4 зірок0
- 3 зірок0
- 2 зірок0
- 1 зірок0
Відмінно
Дякую, все сподобалось